EXPO DANUBIUS, cel mai mare proiect expozițional din Dobrogea, este un eveniment menit să faciliteze întâlnirea dintre producători și prestatori cu publicul de profil, interesat să cunoască, implementeze și să dezvolte proiecte în domeniile acoperite de expoziție, atât în țară, cât și în afara ei. Scopul acestui demers este de a cultiva relații de colaborare în aceste domenii  între România și alte piețe externe, dar și de a încuraja schimbul de cunoștințe și tehnologie din aceste arii de activitate. Acțiunea sprijină, de asemenea, valorificarea potențialului zonei, atât din punct de vedere agricol, turistic, dar și al energiei regenerabile.

Domenii de interes:
  • AGRICULTURĂ - alături de sectoarele conexe: mașini și utilaje de ultimă generație, tehnici și tehnologii moderne, inovație etc.
  • ENERGIE REGENERABILĂ – producători și distribuitori de energie regenerabilă, tehnologii și echipamente, proiecte inovative.
  • TURISM – activități pe Dunăre și în Delta Dunării, litoralul Mării Negre.

 

Expoziția, ce are loc în perioada 6-9 septembrie 2018 și se întinde pe o suprafață de 15 hectare în Municipiul Tulcea, Sat Pescăresc, este gândită ca un eveniment care să îmbine prezentarea utilajelor, serviciilor și produselor din cele trei domenii amintite mai sus, cu workshop-uri tematice, lansări de produse și conferințe.

Accesul publicului este gratuit.