+4 0749 060 664
Satul Pescaresc, Tulcea

Organizatorii Expo Danubius au pregătit o serie de evenimente, atât pentru publicul larg, cât și pentru expozanți și publicul specializat. Toți sunt așteptați să ia parte la conferințele, workshop-urile și demonstrațiile din cadrul celei mai mari expoziții din Dobrogea.


Demonstratii

Expozanții au ocazia de a prezenta noile caracteristici și specificațiile tehnice ale produselor lor, dar și cele mai noi tehnologii și echipamente în cadrul sesiunilor de demonstrații incluse în programul Expo Danubius..

Workshop-uri

Expo Danubius acoperă o gamă largă de domenii ce se află într-un continuu proces de actualizare, modernizare și perfecționare, de aceea organizatorii evenimentului propun publicului specializat, dar și publicului larg, o serie de workshop-uri menite să ajute la o mai bună înțelegere a problemelor actuale din ariile de interes, dar și să vină cu cele mai noi soluții și proiecte inovative.

Conferinte

Domeniile acoperite de Expo Danubius se află într-un continuu proces de actualizare, modernizare și perfecționare, de aceea organizatorii evenimentului propun publicului specializat, dar și publicului larg, o serie de conferințe menite să aducă în discuție cele mai de actualitate subiecte, probleme cele mai importante, dar și soluții și proiecte inovative.